MEHMET EMİN DEĞER İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 04823123144 Okul Müdürü Cep 05052920071
WEB https://mehmetemindegeriho.meb.k12.tr
Adres : Sanayi Mahallesi İpek Yolu Üzeri No7/C Kızıltepe/MARDİN
VİZYON : Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. * Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız. Gizemli evrenin gizlerini çözümlemeyi uğraş edinen, girişken, sürekli kendini yenileyen, üretken, değerlendirme yeteneği güçlü bireyler yetiştirmek için varız. İnsanca duyguların egemen kılındığı,insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştirmek için varız. İnançlarında özgür,tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek için varız. Özel beceri ve yetenekleri doğrultusunda, çağdaş, insani ve bilimsel değerlere saygılı, sorumlu ve duyarlı , görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilimin tek doğru yol gösterici olduğuna inanan insanlar yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :